Maturita z angličtiny s klidem

5.250 

Den a čas: Čtvrtek 15:00 – 16:30
Termín: 7. 11. 2024 – 17. 4. 2025
Forma výuky: online
Intenzita: 1 lekce týdně
Počet lekcí: celkem 21 lekcí (21 x 90 minut)
Počet účastníků: 4

Kategorie:

Popis

Intenzivní příprava na maturitu z angličtiny – připravte se na všechny části zkoušky efektivně!

Tento kurz je navržen pro studenty, kteří se chtějí zaměřit na konkrétní dovednosti nezbytné pro úspěšné složení maturitní zkoušky z angličtiny. Pokud máte obavy z didaktického testu, poslechů, ústní zkoušky nebo si nejste jisti svou gramatikou, je tento kurz právě pro vás.

Co vám kurz přinese?

  • Cílená příprava na didaktický test: Zaměříme se na klíčové oblasti, kde studenti často chybují – gramatika, časy, slovosled nebo čtení s porozuměním. Společně s lektorem si ujasníte všechna pravidla a procvičíte různé typy úloh, které vás mohou na testu potkat.

  • Poslechové dovednosti: Častým problémem u maturitních poslechů je rychlost a srozumitelnost. V kurzu budeme pracovat na technikách, jak lépe rozumět mluvené angličtině, aby vás poslechy nezaskočily.

  • Zacílení na ústní část zkoušky: Nejenže se zaměříme na rozšíření slovní zásoby, ale naučíme vás, jak se efektivně připravit na ústní zkoušku. Budete si jistější ve vyjadřování a umět správně formulovat odpovědi, které maturitní komise ocení.

  • Individuální přístup: Každý student má jiné slabé stránky. Náš lektor s vámi projde, co konkrétně vám dělá problémy, a pomůže vám zacelit všechny mezery. Každá hodina bude přizpůsobena vašim potřebám.

Proč zvolit náš kurz?

  • Praktická příprava na testy: Společně budeme pracovat na modelových maturitních testech, abyste přesně věděli, co můžete očekávat a jakým chybám se vyhnout.
  • Flexibilní obsah: Zaměříme se na to, co skutečně potřebujete – ať už jde o gramatiku, poslechy nebo slovní zásobu pro ústní část zkoušky.
  • Zkušený lektor: Naši lektoři mají zkušenosti s přípravou studentů na maturitní zkoušky, vědí, na co se soustředit, a umí vysvětlit i složité gramatické jevy jasně a srozumitelně.

S námi budete připraveni na všechny části maturitní zkoušky a dokážete uspět i tam, kde jste si dříve nebyli jistí. Přihlaste se do kurzu a zvládněte maturitu z angličtiny s klidem!

Loading...
Loading...