Maturita z angličtiny s klidem 3

3.750 

Den a čas: Čtvrtek 15:00 – 16:30
Termín: 8. 1. – 16. 4. 2025
Forma výuky: online
Intenzita: 1 lekce týdně
Počet lekcí: celkem 15 lekcí (15 x 90 minut)
Počet účastníků: 4

Kategorie:

Popis

Příprava na maturitu z angličtiny – buďte připraveni s jistotou!

Tento kurz je ideální pro studenty, kteří chtějí zdokonalit své dovednosti potřebné k úspěšnému složení maturitní zkoušky z anglického jazyka. Bez ohledu na to, zda máte obavy z didaktického testu, poslechu, ústní zkoušky nebo potřebujete upevnit své znalosti gramatiky, tento kurz vás připraví na všechny části zkoušky a dodá vám sebevědomí.

Co získáte účastí na kurzu?

  • Cílená příprava na didaktický test: Spolu s lektorem se zaměříme na důležité oblasti, kde studenti často chybují – jako jsou gramatická pravidla, časování sloves, slovosled a porozumění textu. Naučíte se pracovat s různými typy úloh a osvojíte si klíčové postupy.

  • Vylepšení poslechových schopností: Poslechy u maturity bývají pro mnohé studenty náročné, zejména kvůli rychlosti mluvené řeči. V kurzu se naučíte techniky, jak zlepšit porozumění mluvené angličtině a nenechat se překvapit neznámými výrazy či frázemi.

  • Příprava na ústní zkoušku: Rozšíříte si slovní zásobu a osvojíte si efektivní metody, jak se připravit na ústní část maturitní zkoušky. Naučíte se, jak správně formulovat své odpovědi a zaujmout hodnotící komisi.

  • Osobní přístup: Každý student má jiné silné a slabé stránky. Naše individuální přístup zaručí, že se zaměříme na oblasti, které potřebujete zlepšit, a poskytneme vám podporu přesně tam, kde ji nejvíce potřebujete. Každá hodina je přizpůsobena vašim konkrétním potřebám.

Proč si vybrat tento kurz?

  • Reálná příprava na testy: S naším lektorem budete pracovat na modelových testech z minulých let, abyste si ověřili své znalosti a vyhnuli se častým chybám, které mohou stát cenné body.

  • Flexibilita: Kurz se zaměřuje na oblasti, které vás trápí nejvíce – ať už jde o gramatiku, poslech nebo konverzační dovednosti pro ústní část zkoušky.

  • Zkušení lektoři: Naši lektoři mají dlouholeté zkušenosti s přípravou studentů na maturitní zkoušky. Jsou schopni vysvětlit složité gramatické jevy jasným a srozumitelným způsobem a pomohou vám zvládnout i nejobtížnější témata.

Přihlaste se do našeho kurzu a projděte maturitou z angličtiny s jistotou! Díky našim zkušeným lektorům a individuálnímu přístupu budete na všechny části zkoušky připraveni a zvýšíte své šance na úspěch.

Loading...
Loading...